OVO MITROVIĆI KRIJU ČAK I OD VODITELJA - Isplivali novi detalji: Elita će definitivno biti najveći projekat!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 08:19

OVO MITROVIĆI KRIJU ČAK I OD VODITELJA - Isplivali novi detalji: "Elita će definitivno biti najveći projekat!"

Progovorila o "Zadruzi 7"!

Voditeljka rijaliti programa "Zadruga", Dušica Jakovljević je progovorila o intervencijama koje je nedavno imala i otkrila koliko je sada zadovoljnija svojim izgledom.

Nakon ovoga, ona se osvrnula i na novi projekat, pod nazivom "Elita".

- Naišla sam na pozitivine komentare, a ja to radim zbog sebe. Često ima komentara da nisam zadovoljna svojim izgledom, ali iskreno mislim da ljudi ne treba time da se bave. Svaka žena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je lepa i lepota dolazi iznutar, a da li ću se poigrati sa svojim telom, kosom, to zavisi od mene - rekla je Dušica.

Voditeljka je, zatim, progovorila o pripremama za sedmu sezonu "Zadruge", koja će nadmašiti sve do sada viđeno:

- Elita će definitivno biti najveći, najgledaniji i najskuplji projekat. Ne znam ni ja mnogo, jer se mnoge stvari kriju i najveće zvezde, a verujte mi da ni ja ne znam ni kad počinje - rekla je, pa dodala:

- Ostaje ekipa, ostaje fantastična energija, ekipa koja diše za jedan projekat, želimo da zadovoljimo sve gledaoce, a ostalo zna samo produkcija, Veliki šef. Mnogi su pokušali da bace senku na ovu televiziju i ono šta sve radi, ali nisu uspeli. Iskreno, nije problem ako se nekom nešto ne dopada, ali mi smo se našli i dali sve od sebe, pokazali da smo odani jedni drugima, kolege se podržavaju i jedni drugima dajemo savete da budu još bolji i to uvek pobeđuje - rekla je Dušica u Premijeri.

Voditeljka ne krije uzbuđenje zbog najnovijeg projekta i svega onoga što Veliki šef polako priprema, a naglasila je da gledaoce očekuje neviđeni spektakl.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.