OVO KAO DA SE VEĆ DESILO: Pogledajte KOGA gledaoci žele da izbace iz Parova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO KAO DA SE VEĆ DESILO: Pogledajte KOGA gledaoci žele da izbace iz Parova (VIDEO)

Počelo je.

U luksuznoj zemunskoj vili su, kao i svakog petka, počele nominacije. Ko će se boriti za opstanak u rijalitiju "Parovi" odlučivaće publika SMS glasovima, sami učesnici i na kraju produkcija.

Za početak je otkrivena tabela sa negativnim SMS glasovima publike.

Peta je bila Irma Serjanić sa nepunih 6 odsto, četvrti Ivan Ivanović Đus sa 10,8, treći Nikola Lakić sa 10,9, a pretposlednji Spaho Sulejman (16,4).

Najviše negativnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasova publike (41,8 odsto) imla je Dalila Dragojević koja se iz nedelje u nedelje smenjuje na ovoj tabeli sa političarem Spahom.

- Hvala vam što doprinosite ovoj televiziji. Ovi u nominacijama negativno, a posle moji fanovi u nedelju pozitivno. Ne možete mi ništa, ja ću se iz ovog ponovo izvući - poručila je Dalila, a voditeljka Bojana Ristivojević je dodala da je srećna što to ovoga puta nije Spaho jer joj je dosadilo da on stalno stoji pred vratima.

Ostaje da se vidi koga će nominovati ukućani i koje će sve učesnike da nominuje produkcija.

Ko će ove sedmice napustiti rijaliti "Parove" ostaje nam da vidimo u nedelju kada je zakazano izbacivanje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.