OVO JE ZA ZATVOR! Oglasila se Marija Šerifović nakon što je pevačica gađala mikrofonom gosta na nastupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 14:54

OVO JE ZA ZATVOR! Oglasila se Marija Šerifović nakon što je pevačica gađala mikrofonom gosta na nastupu

Slaže se.

Marija Šerifović se oglasial povodom snimka koji je postao viralan an svetskom nivou na kome se vidi da slavna pevačica Kardi Bi gađal mikrofonom posetioca iz publike na koncertu u Las Vegasu. Ona je to uradila nakon što ju je osoba iz publike isprskala.

Nakon što se snimak munjevitom brzinom proširio društvenim mrežama, svoj komentar je imala i naša pevačica Marija Šerifović.

Iako je većina korisnika društvenih mreža oštro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osudila način na koji je pevačica vratila fanu koji ju je polio pićem usred nastupa, bilo je i onih koji su ovu reakciju Kardi Bi podržali. Među njima se našla i Marija Šerifović.

"Podržavam na maks. Čibe kući kod mame i tate, pa njih gađajte... Lično ja bih u prdekanu na 48 sati... Čisto malo da se zamisle o životu...", poručila je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.