OVO JE TIPIČAN PRIMER KADA MUŠKARAC NE ŠTITI DEVOJKU Moka zagrmeo zbog Zvezdana - Da sam na njegovom mestu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 22:48

"OVO JE TIPIČAN PRIMER KADA MUŠKARAC NE ŠTITI DEVOJKU" Moka zagrmeo zbog Zvezdana - Da sam na njegovom mestu...

Nije štedeo reči!

Novopečena voditeljka i bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević ugostila je u svojoj emisiji Tamaru Nikezić i Zorana Moku Slavnića.

Oni su nedavno javno priznali svoju vezu, a u emisiji su otvoreno progovorili o svojoj ljubavi i priznali kako su se upoznali.

- Relativno skoro smo se upoznali, jedanaestog marta. Kada su otišli prijatelji koji su večerali kod mene, upalila sam televizor i ugledala njega u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoj emisiji, zaintrigiralo me je šta će da priča. I ranije sam pratila nešto kroz medije, ali se nisam specijalno implementirala i interesovala. Tada sam pomislila: "Moram ovog čoveka da upoznam". Želela sam da upoznam toliku božansku ljubav koju ima u sebi. Sutradan sam zvala sestru i rekla da želim da me upozna sa njim koja mi je rekla da je težak i nezgodan čovek i da moramo da se najavimo. Ja sam tu rekla da me ne vaspitava i da ću naći načina sama da dođem do telefona ako hoću. Sutradan me je pozvala i prenela mi da me je pitao šta čekam, da se obujem i krenem. Kada smo se sreli sve je bilo spontano i neobavezno - govorila je Tamara sa osmehom na licu.

Ovom prilikom, oni su prokomentarisali i aktuelna dešavanja između Zvezdana Slavnića, njegove 22 godine mlađe ljubavnice, Anđele Đuričić i njegove bivše vanbračne supruge, Ane Ćurčić.

- Tu su bile neke tehničke stvari, oko plaćanja za njen dom, negde oko 500 evra. Ja nisam stigao ništa ni da kažem, ona je rekla: "Daj da odmah to platimo". Nema pomirenja sa Zvezdanovom majkom. Trebala je ona nešto da kaže, bila je svedok kada je Zvezdan živeo četiri godine sa svojom devojkom. Zvezdan ima bivšu devojku, ni žena, ni vanbračna žena - rekao je Moka.

Ja imam stav sledeći, sve što je njegovo, bivše žene, sinovi, ćerke, unuci, ja ću da budem na strani tih ljudi, jer je on moj odabir. Njegov sin može da bude, ne znam kakav ulikovac, ali je njegovo dete. Svoje meso se ne jede. Neću ga podržavati u njegovim lošim postpucima, ali je legitimno da se bori za svoje dete - rekla je Tamara, nakon čega je i Moka prokomentarisao ljubavni trougao.

- Zašto se Ana uopšte njoj (Anđeli) obraća?! Neka se obrati Zvezdanu, a ne prvo veče kao: "Je l' si oprala zubiće?". Šta je ona uradila? Ona je slobodna, Zvezdan je ustao i raskinuo. Samo da je vidim, ovog mog bih malo po gu*i, a njoj bih rekao: "Nemoj više da se izvinjavaš ovoj prevarantkinji. Rekla ti je da li si oprala zubiće", ja da sam na Zvezdanovom mestu, ja bih rekao: "Ni ti nisi prala, gu**la si". Ovo je tipičan primer kada muškarac ne uleće da zaštiti svoju devojku - rekao je Moka.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.