OVO JE SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 7: Neki su odavno zaboravljeni, drugi pravi skandal majstori, ona ponudu odbila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 13:26

OVO JE SPISAK UČESNIKA "ZADRUGE 7": Neki su odavno zaboravljeni, drugi pravi skandal majstori, ona ponudu odbila!

Uskoro počinje nova "Zadruga 7 - Elita"

Fanovi "Zadruge" sa nestrpljenjem očekuju početak sedme sezone pod nazivom "Zadruga 7 - Elita". Upravo ovaj naziv dovoljno intrigira, jer ono što najviše zanima publiku upravo jesu imena učesnika.

Otkako je Željko Mitrović objavio da će nova sezona startovati ove jeseni, te da će se učesnici boriti za 100.000 evra, umesto dosadašnjih 50.000 evra, kao i da će drugo, treće i četvrto mesto osvojiti po 50 hiljada evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u javnosti ne prestaje da se spekuliše ko bi se ove sezone mogao naći pred kamerama "Pinkovog" rijalitija.

Sada se ponovo spekuliše da će "Zadruga 7 - Elita" zapravo okupiti pobednike i najatraktivnije učesnike rijalitija "Farma", "Dvor" i "Velikog brata".

Kako se prenosi, pregovara se o ideji da se opet na male ekrane vrate asovi koji su bili miljenici publike, kao što su Ivan Ljuba, koji je prvi pobednik "Velikog brata", tu je i Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski, Saša Đani Ćurčić, Žarko Stojanović i drugi.

Fanovi su izrazili želju da ponovo u rijalitiju vide Staniju Dobrojević, kao i Miloša Bojanića, međutim oni se ovim povodom još uvek nisu oglašavali.

- Kasting za učesnike za rijaliti "Zadruga 7 elita" uveliko traje i tako će biti u naredna dva meseca. Još je sve sveže, a ideja je napretek. Mnogi bi da budu učesnici novog projekta, a nekoliko kandidata je već potvrdilo da su u pregovorima s produkcijom. Usput se od vernih fanova rijalitija koji pišu koga bi voleli da vide u novoj sezoni rodila i ideja da se okupe i na male ekrane ponovo vrate pobednici "Farme" i "Velikog brata" - priča izvor.

U pitanju su Ivan Ljuba, pobednik "Velikog brata" 2006., kao i nekadašnji fudbaler Saša Ćurčić Đani, takođe pobednik "Velikog brata". Miloš Bojanić je takođe zanimljiv učesnik, budući da se pokazao kao veliki radnik na "Farmi", a pobedu je odneo učešćem u "Farmi".

- Pored njih, zanimljivi su i pobednici Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski i Žarko Stojanović - priča upućen izvor i dodaje da se sve za sada strogo čuva u tajnosti.

- Još se ne priča ni o čemu pošto produkcija na kraju odlučuje šta će i kako će. Kao i svake godine kada su takmičari u pitanju, kada odu na razgovor s produkcijom, ne smeju da pričaju o uslovima za rijaliti. Visine honorara će se, kao i do sada, držati u tajnosti, kao i datumi kada će se ko useljavati na imanje jer neće svi ući na početku rijalitija.

Jedna od ideja jeste i da se pevačica Bebi Dol vrati u rijaliti format, ali je ona navodno morala da odbije primamljivu ponudu zbog obaveza koje ima kod kuće i bolesnih roditelja.

- Mnogi su pričali da bi Bebi Dol volela da učestvuje u novom formatu, ali sad ne može da bude odvojena od roditelja na duže. Roditelji imaju određene zdravstvene probleme i pevačica mora da bude uz njih. Zato je zapostavila i karijeru i pojavljivanje u medijima jer ne stiže od obaveza i poseta da se posveti bilo čemu drugom - kaže izvor i dodaje da verna publika po društvenim mrežama piše da bi volela da vidi i pobednika "Dvora" u novoj sezoni:

- Mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobedio u rijalitiju "Dvor" i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni. Opet kažem, sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svideo. Svakako nas očekuje spektakl i brojna iznenađenja - zaključe izvor za "Republiku".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.