OVO JE SIN ČUVENOG GIGE MORAVCA KOJI ŽIVI U ITALIJI! Glumac se ženio TRI PUTA, a ovako je govorio o naslednicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 19:22

OVO JE SIN ČUVENOG GIGE MORAVCA KOJI ŽIVI U ITALIJI! Glumac se ženio TRI PUTA, a ovako je govorio o naslednicima

Malo ko je znao ovaj podatak.

Glumca Marka Nikolić mnogi pamte po ulozi Gige Moravca iz serije "Bolji život", a malo ko zna da se legendarni glumac ženio tri puta i u svakom braku dobio po jedno dete.

Javnosti je najpoznatija najmlađa ćerka Mina koja je takođe glumica, a ona se rodila kada je imao 47. godina.

Pre Mine, Marko je dobio ćerku Senku, a zatim i sina Nikolu.

‒ Ne znam da li na žalost ili na sreću, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali tri puta sam se ženio i imam troje divne dece ‒ govorio je on svojevremeno.

Marko Nikolić preminuo je u januaru 2019. godine, a u intervjuu koji je dao nekoliko meseci ranije ispričao je:

‒ Deca su se osamostalila. Najstarija Senka dugo je na Radio-Jugoslaviji bila urednik u Spoljnopolitičkoj redakciji, a odnedavno je u „Rodi“ aranžer gondole. Sin Nikola živi u Italiji, gde je agent za prodaju nekretnina. Stalno mi šalje slike na kojima je u odelu i sa kravatom. Od njega imam unuku Belindu koju nikada nisam video. To će se, nadam se, uskoro promeniti. Najmlađa Mina završila je glumu, igra u nekoliko predstava i radi u jednom kafiću - rekao je tada glumac za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.