OVO JE SESTRA SANJE KUŽET! Ne zna se koja je lepša: Kao boginje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 07:26

OVO JE SESTRA SANJE KUŽET! Ne zna se koja je lepša: "Kao boginje!"

Voditeljka izuzetno vodi računa ne samo o fizičkom izgledu, već i o zdravlju, te kompimenti uopšte ne uznenađuju!

Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet, koja važi za jednu od najlepših žena u Srbiji, nedavno je objavila fotografiju sa sestrom, a mnogi komentarišu da se ne zna koja je lepša.

Sanja je, na svom provilu na društvenoj mreži Instagram u opisu fotografije napisala: "Najlepša sestra je moja", a ubrzo su dobile mnoštvo komplimenata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na račun izgleda.

- "Boginje", "Lepotice" - glasili su samo neki od mora komentara.

Inače, Sanjin otac Milovan je poreklom iz Dalmacije, a majka Verica iz Crne Gore. Voditeljka je odrasla na Banovom Brdu.

Sanja Kužet u braku je sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije, koji ne voli da se eksponira u javnosti.

Njih dvoje su odavno odlučili razdvoje privatno od poslovnog, te se Nemanja retko kad pojavljuje na javnim dešavanjima sa voditeljkom.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je Sanja  svojevremeno, a ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.