OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET! Svadba je bila raskošna, a kuma joj je bila Lepa Brena: To je bila ljubav na prvi pogled

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 19:25

OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET! Svadba je bila raskošna, a kuma joj je bila Lepa Brena: "To je bila ljubav na prvi pogled"

Sa njim ima i dete

Voditeljka takmičenja "Zvezde Granda", Sanja Kužet, već godinama je u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju. Međutim, malo je poznato da popularna voditeljka iza sebe ima već jedan brak.

Ona je pre deset godina, bila udata, za člana obezbeđenja vlasnika TV "Pink", u pitanju je Zoran Piper, sa kojim Sanja ima takođe, jednog sina, Andriju.

Njihova svadba je bila kao iz bajke, a u nju su uložili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ogromnu sumu novca, a bila je organizovana u jednom luksuznom hotelu u Beogradu.

Ova svadba je privukla veliku pažnju javnosti, a kako je tada pisao "Objektiv", kuma na prvom venčanju, voditeljke, bila je folk zvezda Lepa Brena.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju - izneo je tada blizak voditeljki tada.

Nakon samo godinu dana, došlo je do razvoda, a voditeljka je jednom prilikom istakla kako je sa bivšim suprugom u odličnim odnosima i da njih dvoje besprekorno funkcionišu.

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi. Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je tada voditeljka muzičkog takmičenja.

Nakon toga, Sanja je uplovila u novi brak sa Nemanjom Živojinovićem, a o njihovom odnosu veoma slabo voli da priča za medije, ali su jednom zajedno govorili pred kamerama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.