OVO JE PRVA ŽENA VOJINA ĆETKOVIĆA - Evo kako izgleda! Mnogi nisu znali da se bavila javnim poslom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 20:01

OVO JE PRVA ŽENA VOJINA ĆETKOVIĆA - Evo kako izgleda! Mnogi nisu znali da se bavila javnim poslom

Razišli su se posle nekoliko godina.

Naš popularni glumac Vojin Ćetković važio za jednog od najvećih šmekera i zavodnika, ali i jednog od boljih glumaca na ocim prostorima.

Njegova supruga Sloboda Mićalović takođe je jedna od naših najboljih glumica, a o njihovom privatnom životu malo se zna. Isto tako retko ko je znao da je Vojin pre braka sa Slobodom bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović.

Ona je ranije bila zaposlena na Trećem kanalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a nakon njegovog gašenja prešla je na drugu televiziju.

Godne 2001. se udala za Vojina Ćetkovića. Bili su nekoliko godina u braku, a onda su se razišli. Nakon toga ona je otputovala u Pariz, a on je ljubav pronašao pored Slobode Mićalović sa kojom ima i dve divne ćerke.

🎬

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on May 24, 2020 at 11:46am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.