OVO JE PRETERANO Stajling Jovane Jeremić izazvao brojne reakcije - ovakvu je još niste videli! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 16:40

"OVO JE PRETERANO" Stajling Jovane Jeremić izazvao brojne reakcije - ovakvu je još niste videli! (FOTO)

Voditeljka otkrila atribute i zavodljivo zaplesala!

Voditeljka Jovana Jeremić svakog vikenda iznenadi gledaoce novim atraktivnim izdanjem, a odavno je postala tradicija i njen zavodljivi ples koji pokloni pratiocima u pauzi emisije.

Poznato je koliko voli da se sređuje i nosi nesvakidašnje modele haljina i odela, a ovog vikenda nosila je šarene boje sa detaljima u vidu mašne i leptira.

U subotu nije izostao ni njen čuveni ples koji postane viralan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenim mrežama, te je u uskoj haljini sa velikom mašnom na dnu leđa snimila video koji je odmah pokupio simpatije, ali i izazvao brojne komentare.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

"Ovo je preterano! Sramota", "Jovana, sjajna si", "Nemoj više, molim te", bili su samo neki od komentara, a danas je voditeljka zasijala, ali u nešto drugačijem izdanju.

Ona se u "Novom jutru" pojavila u leptir haljini zanimljivog kroja, u kojoj je ponosno šetala po studiju i vodila jutarnji program.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.