OVO JE PREBOLESNO I DNO DNA! Maja Marinković svojim GADNIM POSTUPKOM prevazišla Anđelu - uvek može gore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 22:50

"OVO JE PREBOLESNO I DNO DNA!" Maja Marinković svojim GADNIM POSTUPKOM prevazišla Anđelu - uvek može gore!

"Ne znate za stid i sramotu!"

U toku emisije "Nominacije", voditelj Marko Đedović je dao reč Ivanu Dragiću.

- Zvezdan je imao ovde najgore postupke u kući, prevario je svoju ženu, ne sviđaju mi se neke njegove reakcije, sve je radio kako on hoće pa sada neka izdrži sad ovo - počeo je Dragić svoju rafalnu paljbu.

- Maja u kući ima više bivših momaka nego što ja imam familije, kumova i prijatelaj napolju. Ne znate ni za stid ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sramotu. Zvezdane, tražio si neku iskusniju, sad imaš najiskusniju u kući. Ne zaboravi da imaš zakazano kod urologa. Svejedno mi je koga ću poslati - rekao je Dragić.

- Ovo nije ni prvi ni oslednji put da je Maja završila kod oženjenog ili zauzetog muškarca. Ti to voliš, Majo - rekao je zadrugar, na šta se ona radosno nasmejala.

I bivša devojka se složila sa tim da su Majini fetiši gori od njenih.

Ja sam njoj rekla svoje mišljenje. Mislim da voli zauzete muškarce nevezano za moju situaciju, meni se ovo desilo, a ti si to ponovila u više navrata to znamo već godinama unazad. Mislim da te loži to, kad vidiš srećan par, da uzmeš muškarca toj ženi i ne znam zašto, to ti je postao fetiš. To hrani tvoj ego i tvoju dušu - iznela je svoj sud Đuričićeva.

Međutim, nije tako davno bilo kada se cela javnost zgrozila njenim fetišima.

- Da se kupamo. Skini se, ja idem da se okupam, i čekaj me u krevetu. Najmanji problem ako nećeš, sutra ćeš da se okupaš, čist si kao sunce. Moj ljubić uvek miriše na čisto. Jeste da je trčao sobom i da je napravio moja lepa stopalca skroz crna, prvi put sam videla da su uprljana, ali mi se sviđaju svakako - rekla je Anđela dečku i time zapalila društvene mreže.

- "Ovo nije normalno", "Ovoliko nisko nijedna do sad nije pala, a svi znamo šta su radile Dalila, Tara, Maja, Luna u prvoj sezoni", "Nema kraja njenoj bolesti", "Ovo je bolesno, prebolesno i dno dna! Ne znaš ko ima gori fetiš bivša ili nova ljubavnica", "Svaka Dragićeva je ka Njegoševa. -  samo su neki od komentara.

Detaljnije KLIKOM NA OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.