OVO JE PRAVO IME EVE RAS - OTKRIVENA dugo čuvana tajna: Mnogi ne znaju da se glumica zove ovako!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 20:05

OVO JE PRAVO IME EVE RAS - OTKRIVENA dugo čuvana tajna: Mnogi ne znaju da se glumica zove ovako!

O ovome je dugo ćutala!

Glumica Eva Ras decenijama je već deo javnog sveta, a za sve te godine mnogi nisu znali kako glasi njeno pravo ime.

Ona je ovaj podatak otkrila u jednom intervjuu, kada je govorila o svom detinjstvu.

- Zamislite one nepismene seljake u Vučitrnu, predgrađu Subotice, da slušaju bebu kako to priča, a svi znaju da sam se rodila sa mrtvom sestrom. Tražila sam je jer mi je obećala da će biti zvuk violine. Sve što su ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u mojoj okolini pričali, ja sam pamtila kao dete. To je bilo vreme posle Drugog svetskog rata, nije bilo struje, petroleja, ničega. Zato stalno pričam da sam rođena glumica - nastavila je ona priču, pa dodala:

- Dok sam igrala u pozorištu, mogla sam da uskačem u uloge bez probe jer sam ja te predstave gledala uživo, bile su u mojoj glavi. Razlika je samo u tome što sam ja morala da budem na sceni pred publikom. Otac i majka su se razveli pre nego što sam se ja rodila, zato imam toliko imena, Eva Marija Balaša Vagner - ispričala je tada Eva, a udajom za Radomira Stevića Rasa dodala je i njegovo prezime, pa je njeno puno ime Eva Marija Balaša Vagner Stević Ras.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.