OVO JE PRAVI UZROK TARINE SAOBRAĆAJKE? Psihičke tegobe TEŽE od telesnih povreda? Terapije i trzavice u vezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 09:00

OVO JE PRAVI UZROK TARINE SAOBRAĆAJKE? Psihičke tegobe TEŽE od telesnih povreda? Terapije i trzavice u vezi

Tog dana se svađala sa reperom?

Rijaliti zvezda Tara Simov doživela je u sredu uveče tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je, navodno, dobila teške povrede kičme i potres mozga. Tara je vozila automobil svog momka Nenada Aleksića Ša, marke "Mercedes", u pijanom stanju, bez vozačke dozvole, i imala tešku saobraćajku.

Pored uništenog automobila, prema pisanju "Blica", Tara Simov je nagnječila kičmu i imala potres mozga, dok je drugarica koja je bila sa njom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takođe zadobila povrede.

Međutim, telesne povrede koje je zadobila rijaliti učesnica nisu strašne u odnosu na to u kakvom psihičkom stanju Tara Simov navodno nalazi. Prema pisanju medija, ljubavni problemi koje je imala sa svojim partnerom Nenadom Aleksićem jedan su od uzroka što je vozila u alkoholisanom stanju. Oni su taj isti dan navodno imali žestoku svađu, a njeni prijatelji objašnjavaju kako je upravo to bio razlog njene agresivne vožnje.

Upravo te večeri kada je Tara imala udes, Nenad je bio u emisiju uživo na Pinku i negde nagovestio kakvog psihičkog stanja je njegova devojka.

- Biće sve kako treba, Tara je krenula na terapije kod psihoterapeuta - rekao je Ša.

Pored toga imao je skandaloznu izjavu vezanu za njenu vožnju bez dozvole.

- Neću o tome da pričam ali i ljudi sa dozvolom ubijaju ljude u vožnji.

Tara i Ša za sada nisu želeli da komentarišu ovaj događaj.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.