OVO JE PRAVI RAZLOG - Nakon lažiranja smrti, Slađana Petrušić otkrila zašto se odlučila na sramotan potez!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 20:56

OVO JE PRAVI RAZLOG - Nakon lažiranja smrti, Slađana Petrušić otkrila zašto se odlučila na sramotan potez!

Oglasila se na društvenim mrežama!

U medijima je kao bomba odjeknula vest o smrti voditeljke i rijaliti učesnice Slađane Slađe Petrušić.

Mnogi su posumnjali u istinitost informacije da je voditeljka "Parova", Slađana preminula, a njeni prijatelji i rodbina su se oglašavali, tvrdeći da Slađa lažira svoju smrt, što se kasnije i obistinilo.

Sad se oglasila na društvenim mrežama i šokirala opravdanjem za pomenut slučaj.

- Ja se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jednom izvinjavam ako sam vas rastužila, nemam pojma šta više da vam kažem na sve. To nije bila namera. Namera je bila nešto sasvim deseto. Evo, sad kad vas ima malo više ovde ispričaću - rekla je ona u lajv uključenju, pa istakla da je želela da pređe medije.

- Namera je bila sasvim deseta, jer od medija trpim strašne udarce, pogotovo od onih poslednjih objava. Onda sam odlučila da se povučem skroz iz medija. Kad god su me zvali nisam htela dati intervju, ništa - rekla je Slađana Petrušić, između ostalog, dok je u uključenju imala osmeh od uva do uva.

Podsetimo, Slađana je na društvenoj mreži Instagram prvo lažirala fotografije da je imala operaciju i da je povredila obe noge, a onda je na profilu objavila navodnu poruku porodice, koja je obavestila javnost da je Slađa umrla, što se ispostavilo kao laž. Slađa Petrušić u poslednje vreme bila je aktivna na društvenoj mreži TikTok gde je pravila razne izazove kojima je htela da privuče pažnju ljudi.

Zgroženi korisnici društvenih mreža su je odmah osudili zbog bizarne šale koju je napravila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.