OVO JE PRAVI RAZLOG DALILINOG OTKAZA  NA HAJPU - Filip Car će pobesneti kada čuje šta se sprema

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 20:15

OVO JE PRAVI RAZLOG DALILINOG OTKAZA NA HAJPU - Filip Car će pobesneti kada čuje šta se sprema

Neverovtan splet događaja.

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević sve je iznenadila svojom objavom da je ostala bez posla, nakon čega daljom istragom Republika otkriva i razlog za to.

Naime, kako pišejedan portal Dalila Dragojević postaje voditeljka rijalitija ,,Elita".

- Dalila je dugo razmišljala o svemu, kako sam čuo, ona je odlučila da postane voditeljka novog rijalitija, ipak je ona i obeležila petu sezonu, tako da nije nemoguće da će se pojaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vidu voditeljke Zadruge - otkriva izvor za Republiku.

Podsetimo, Filip Car govorio je o tome kako ne gostuje u emisijama ,,Narod pita", jer mu se nije ispunio san da postane voditelj rijalitija.

- Da razrešimo misteriju, zašto Filip ne ide u "Narod pita"... Nikad nisam dobio na Pinku ponudu, osim da budem rijaliti igrač. Mislim da imam kvalitete da radim i nešto drugo. Mnogi (bivši zadrugari) su na toj televiziji dobili poslove u drugom domenu, ja sam valjda bio potreban samo kao rijaliti igrač. To što ja nisam zadovoljan u datom momentu, posle četvrte, pete i šeste sezone sa honorarom, to je moja krivica... - priznao je Filip nedavno na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.