OVO JE PRAVA ISTINA O RASKIDU MILJANE I BEBICE - Oglasila se Marija Kulić: Nenad je otišao u Beograd...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 14:11

OVO JE PRAVA ISTINA O RASKIDU MILJANE I BEBICE - Oglasila se Marija Kulić: "Nenad je otišao u Beograd...!"

"To su gluposti."

U medijima je odjeknulo da su navodno Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić raskinuli u noći kada je ona bila gost u emisiji "Narod pita" sa Lazarom Čolićem Zolom.

Podsetimo, Lepi Mića je gostujući u emisiji otkrio detaljnije šta se dogodilo:

- Danas sam seo sa Ivanom, popio sam piće i tu je bio moj prijatelj Nebojša. Iako je nisam ni video, ja sam protiv tih stvari, mene to ne interesuje. Ako je to uradio da bi pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko prijateljstvo i drugarstvo to je loš način, meni a ni njemu to nije potrebno, danas me je zamolio nešto da mu pomognem i pomogao sam mu Lična dokumenta, čovek hoće da putuje. Rekao mi je da je Bebica zapalio iz Niša, da je u Beogradu kući i čuo sam da je Bebica zvao Ivana, Bebica mi je rekao da je bio u Novom Sadu da završi nešto i da je kući. To je informacija današnja. Ivan mi se žalio, rekao je da je posle rođendana bilo loše, a pre toga super - rekao je Mića.

Sada se oglasila Marija Kulić te je za "Alo" demantovala navode da je došlo do prekida, uz reči da se planira zajedničko putovanje u Grčku na koje će ići i Nenad, porodično:

- To su gluposti. Bebica je otišao u Beograd na nekoliko dana jer ima obaveze koje mora da završi. Za koji dan će se vratiti u Niš, jer uskoro porodično putujemo na odmor u Grčku - poručila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.