OVO JE PRAVA ISTINA! Nakon spekulacija o razvodu otkriveno da li Marko Miljković NOSI BURMU na ruci (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 20:45

OVO JE PRAVA ISTINA! Nakon spekulacija o razvodu otkriveno da li Marko Miljković NOSI BURMU na ruci (FOTO)

Evo šta je istina!

Marko Miljković i Luna Đogani večeras su među prvima stigli na gala proslavu 18. rođendana Lunine sestre, Nine Đogani.

Podsetimo, mesecima unazad je bilo spekulacija da se ovaj bračni par razvodji, jer nisu snimali za Jutjub niti se pojavljivali zajedno, a ono što je podgrejalo sumnje da su Luna i Marko u svađi, bilo je kada se Miljković nije pojavio na rođendanu svoje supruge.

Luna je gostovala u "Amidži" šou >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te navela da je među njima sve u redu te da je mala Mija bila bolesna pa su morali da joj se posvete, te da zato nisu snimali za Jutjub, a potom je objavljena i vest da je Đoganijeva ponovo u drugom stanju kao i da će se Miljkovićima pridružiti još jedna devojčica.

Marko je večeras stavio tačku na sva nagađanja da se on i luna razvode pokazavši u kamere da nosi burmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.