OVO JE OBESMISLILO NJENO UČEŠĆE U RIJALITIJU: Đedović izrešetao Miljanu - Da li ima trunke obraza, stida i srama?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 02:22

OVO JE OBESMISLILO NJENO UČEŠĆE U RIJALITIJU: Đedović izrešetao Miljanu - Da li ima trunke obraza, stida i srama?!

Nije štedeo reči!

Naredni sagovornik Darka Tanasijevića u "Šiša baru" bio je Marko Đedović.

On je žestoko opleo po Ani Ćurčić i Miljani Kulić, ali i dao svoj sud o Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu.

- Marko ajde da sumiramo utiske nedelje - rekao je Darko.

- Ne mopgu da izolujem Aneli i Janjuša, oni su za mene u vezi, ja njega ne bih pritiskao, jer njega kad pritegneš uem da se skloni - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marko.

- Je l' znaš neke tajne razgovore? - upitao je Đedović.

- Čuo sam ih da pričaju i on joj je rekao nemoj slučajnoi da bi iznela, tako da je meni sve jasno. Oni su zajedno i to je to, jedino ako ih budemo pritiskali, da će se otrgnuti. Kada bih ih ja načepio ili neko ko je njima bliže, bilo bi kontraproduktivno - rekao je Marko.

- Utisak nedelje mi je što žvalava nije smela da dođe da se suoči ali šta očekivati od nje - rekao je Marko.

- Šta bih je pitao da se pojavila - upitao je Darko.

- Prvo bih je pitao da li je normalna, i doneo njen izveštaj od psihijatra. Da li je zaista mislila da može sve nas da prevari, nije se nadala ovome. Drugo pitao bih je jel je nije sramota da je fejkovala sve moguće, da sedi s nekiim i da ga gleda u očima i laže, da li ima trunke obraza, stida i srama - rekao je Đedović.

- Što misliš da nije došla - upitao je.

- Misli da je mogla da vas zezne, pitao bih je kako je prevarena žena, ucviljena. Seljačke priče, koje kod imbecila prolaze. Ko god poveruje, i ko god ima odnos s njom na takav način to je degenrik. Pitao bih je šta misli Anđela Acina kako se osećala, dok su se ljubili na stepenicama Pinka, mazila po ručicama - rekao je Marko.

- Rekao si da joj je Anđela (Acina) slala ketering za izmišljenu slavu - upitao je Darko.

- Ona je fejkovala i slavu, htela je samo slavu za sebe. Zamisli da ti ideš da uplaćuješ bivšoj devojci svoga muža ketering za fejk slavu. Živ nisam da vidim kako je demantovala fejk slavu - rekao je Marko.

- Kako se osećala Acina žena dok si se žvalavi*a sa Bulićem? - upitao je.

- Ismevala je Anđelu na glasovnim porukama, postoje tu još neke stvari koje su meni jako zanimljive. Uhodila je Zvezdana sa lažnog profila, da vidi gde je s kim je šta radi, koga lajkuje. Pritom je sa drugog profila jedne osobe, poručila Zvezdanu neke stvari i da je komunicirala sa njim. Ona je Zvezdanu slala signale, slala poruke, uhodila ga sa lažnih profila, htela da ga vrati - rekao je Marko.

- Miljana Kulić vodi ratove na više frontova, Uroš, Bebica, Anita i Matora. Kako komentarišeš to? - upitao je Darko.

- Uroševo pojavljivanje je obesmislilo Miljanino učešće u rijalitiju, bila je zvezda rijalitija, više nije. Trošiš pare od ćerke, primaš od ove televizije, a onda pljuješ. Prda*a matora, nemam empatije više ni prema kome. Klara koja je čuvala Miljanino dete, rekla mi je da je Siniša silo*atelj. Miljanino postojanje je totalno nebitno, nema više ni snage, ni žara, ni volje, kao što je njena majka meni rekla neka je tako ,pa dok traje nek laje. Ona više nema ni smešnih klipova, ideš na Elitoviziju kao cirkusna mečka, ali to ona i jeste, da se valja po blatu. Uroš mi je inteligentan, ima šta da kaže - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.