OVO JE NAUČILA OD DEČKA! Isplivao snimak svih Anđelinih nervnih slomova, evo šta je za to vreme radio Zvezdan

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 15:33

OVO JE NAUČILA OD DEČKA! Isplivao snimak svih Anđelinih nervnih slomova, evo šta je za to vreme radio Zvezdan

Ovo je prethodilo svemu!

Anđela Đuričić je noćas sasvim iznenada raskinula sa Zvezdanom Slavnićem zbog njegovog razgovora sa Majom Marinković, a onda su usledili nervni slomovi, jedan za drugim.

Đuričićeva se prvo izvinjavala svom dečku zbog svega što mu je rekla i što je raskinula, a kako je on ostajao hladan kao led, ona je sve više ključala od nemoći.

Na jednom posećenom profilu na društvenoj mreži Instagram se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojavio snimak na kome se vidi sav kapacitet zadrugarkinog besa.

Video je za kratko vreme postao viralan, a na njemu se može primetiti kako Anđela stlocom udara po staklu Bele kuće, što je ponašanje koje smo već imali prilike da uočimo kod njenog momka, Zvezdana.

Obezbeđenje je hitno reagovalo, a Zvezdan je sve to mirno posmatrao sa trema.

Detaljnije KLIKOM NA OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.