OVO JE NAJISKRENIJI RAZGOVOR U ZADRUZI: Ana otvorila dušu i otkrila šta joj je pomoglo da preboli Zvezdana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 23:12

OVO JE NAJISKRENIJI RAZGOVOR U "ZADRUZI": Ana otvorila dušu i otkrila šta joj je pomoglo da preboli Zvezdana!

Konačno javno priznala!

Rijaliti učesnica, Ana Ćurčić otkrila je Aleksandri Nikolić da joj je ponašanje Zvezdana Slavnića kad su izabrali za potrčke mnogo pomoglo da se još lakše oprašta od njihovog odnosa.

- Ja sam rekla na nominacijama da se od njega opraštam životno. Tih 13 godina kao da je 40 šta smo prošli. Mnogo mi je olakšalo ovo što je bilo za izolaciju i ovo šta je radio, nemam više šta ni da se opraštam. To što se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rasplačem kad pričam sa tobom je moja bol. Ne mogu da sasečem sve za tri meseca, ali mi je "Zadruga" dosta pomogla - govorila je Ana.

- Postoji razlog što se ovo dešava i tebe će sigurno da sačeka nešto dobro - dodala je Aleks.

- Sigurno, zaslužila sam - dodala je Ana, a komentari ispod videa su se nizali.

"Našla novu žrtvu da je sluša 24/7", "Ovo je najiskreniji i najopušteniji razgovor", "Ana, tek te čeka lepota života", bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.