OVO JE NAJGORI DAN OTKAD ZNAM ZA SEBE! Sloba Radanović nakon jezivog masakra u školi ukorio roditelje i pevače

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 13:29

"OVO JE NAJGORI DAN OTKAD ZNAM ZA SEBE!" Sloba Radanović nakon jezivog masakra u školi ukorio roditelje i pevače

"Duša me boli!"

Nezapamćena tragedija dogodila se jutros u školi "Vladimir Ribnikar" na Vračaru u Beogradu kada je četrnaestogodišnji dečak otvorio vatru i ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja.

Mnogi poznati su se odmah oglasili na ovu temu, a jedan od njih je i Sloba Radanović koji je šokiran ovim događajem.

- Nezapamćena tragedija! Saučešće porodicama nastradalih. Molimo se za one koji su ranjeni. Ovo je strašno - napisao je pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Instagramu i dodao:

- Duša me boli za ovom decom. Ne mogu da dođem k sebi. Sve što se dešava u današnjem svetu je loše. Današnji svet je loš. Loši primeri, loša muzika, loše vaspitanje, loši filmovi, loše emisije, loše video igrice. Ništa ne valja! Rivalstva među decom su veća nego ikada. Takmičenje u boljem telefonu, boljim patikama, broju lajkova. Nastavnik više nema autoritet nad decom. Deca su danas autoriteti i kod svoje kuće i u obrazovnim ustanovama. Čast izuzecima, kojih je malo. Nezainteresovani roditelji koji kad god je to moguće uvale deci telefon, kako slučajno ne bi morali da ih zabave i razonode. Deci je ispran mozak. Ovo je najgori dan od kad znam za sebe! Deca se čuvaju i u decu se ulaže. U budućnost se ulaže. Poruka i za ustanove i za organe i za političare i za roditelje, prosvetare i za sve - napisao je Sloba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.