OVO JE MOJE, OVO JE TVOJE! Luna i Sloba SVAKO na svoju stranu - DEFINITIVNO JE KRAJ LJUBAVI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE MOJE, OVO JE TVOJE! Luna i Sloba SVAKO na svoju stranu - DEFINITIVNO JE KRAJ LJUBAVI! (VIDEO)

Više nisu tako bliski.

Prva sezona rijalitija ''Zadruga'' svakako je ušla u života Srba, a gledaoci TV Pink više od devet meseci proveli su uz zadrugare pomno prateći sva dešavanja u Beloj kući.

Svakako, sezonu je obeležio ljubavni trougao čiji su akteri supruga Kristina Kija Kockar, ljubavnica Luna Đogani i neverni muž Slobodan Radanović, i zahvaljujući ovoj rijaliti telenoveli, "Zadruga" je dobila verne i zagrižene fanove. Ulazak Kije, posle saznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ju je Sloba prevario sa mladom Lunom, i da su čak imali seksualne odnose, svakako će ući u istoriju rijaliti programa. Kao i sve što se dešavalo posle toga.

Svakodnevne svađe, razmirice, dreka, vika, ljutnja i bes definitno su obeležili odnos ovog ljubavnog trougla. I sve to, kao i priznanje da Kristina i dalje voli svog zakonitog supruga Slobu, dovelo je do definitivnog njegovog raskida sa mladom blogerkom.

Situacija iz dana u dan između njih bila je sve gora, a danas čini nam se da je definitivno došao kraj njihovoj ljubavi.

Naime, ukućani su uveliko pakovali svoje stvari za večerašnje finali, a ono što je interesantno jeste da su Sloba potpuno odvojeno držali svoje kese. U jednom trenutku nije se znalo da li je džak Slobin, i pokušavajuće da da ga dopuni, Luna je viknula:

- To je moje, a ovo je tvoje!

Da li je zaista kraj njihovoj ljubavi, ili će ipak doći do pomirenja, ostaje nam da saznamo, a kako je izgledala pomenuta situacija možete pogledati u videu koji je u prilogu:

TAJNE ŠIMANOVACA: Evo gde zadrugari izlaze SVAKOG utorka - VAN imanja! Tu je i Miki Đuričić (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKO ĆE CECA REAGOVATI NA OVO? Kija Kockar će u finalu Zadruge izgledati OVAKO

Izvor: Blic, 20.Jun.2018

Večeras se održava finale "Zadruge", tako da će učesnici rijalitija nakon devet i po meseci konačno napustiti imanje u Šimanovcima. Za jednog od glavnih favorita za pobedu važi Kija Kockar, supruga Slobe Radanovića, koja je postala deo rijalitija dva meseca nakon početka, budući da se odlučila...

Nastavak na Blic...

KIJA I LUNA DOMINIRAJU! Evo kako su se zadrugarke OBUKLE za FINALE - NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018

Sjaj i glamur!..Finale "Zadruge" upravo je počelo. Atmosfera u kući je na vrhuncu, a ukućani su se sredili kao nikad pre...Dok su muškarci uglavnom u jednostavnim odelima, dame "Zadruge" su se sredile kao za crveni tepih...Kristina Kija Kockar odlučila se za kratku haljinu boje kajsije, dok je frizuru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.