OVO JE MOJA DROGA Darko Lazić u uključenju uživo - Ne mogu da pevam, pući će mi konci...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 08:43

"OVO JE MOJA DROGA" Darko Lazić u uključenju uživo - Ne mogu da pevam, pući će mi konci...

Pevač bez ustručavanja progovorio!

Pevač Darko Lazić nedavno se podvrgao operaciji zatezanja kože, a onda je ponovo završio u bolnici. Folker je morao da miruje kako ne bi došlo do komplikacija, što on nije ispoštovao, pa je došlo do krvarenja i morao je ponovo u bolnicu.

Darko Lazić se sad oporavlja, a u uživo uključenju na društvenim mrežama raspravljao se sa mrziteljima.

- Ovi su sto puta gori nego ja u celom svom životu! Treba mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bromazepam - rekao je Darko Lazić u uključenju.

Popularni pevač je potom pokazao svoju suprugu Katarinu, pa poručio svima:

- Ona je moja droga!

- I dalje ne mogu da pevam. Tek možda tamo onaj vikend, ne ovaj - podelio je sa svojim obožavateljima.

Darko se nedavno takođe uživo uključio i razgovarao sa fanovima.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - kazao je tad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.