LEKARE BRINE JEDNA STVAR: Lunina trudnoća donela ogromnu sreću, ali Marko je morao da donese ovu odluku?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 13:08

LEKARE BRINE JEDNA STVAR: Lunina trudnoća donela ogromnu sreću, ali Marko je morao da donese ovu odluku?!

Pre samo nekoliko meseci, Đoganijeva je imala spontani pobačaj.

Luna Đogani je ponovo u blagoslovenom stanju, što je bivša zadrugarka i podelila na Instagramu, a čestitke ne prestaju da stižu i njoj i njenom suprugu Marku Miljkoviću.

Kako se poslednjih nedelja dosta spekulisalo o navodnim problemima u braku Lune i Marka, sada su mnogi mišljenja da je upravo trudnoća učinila da se supružnici ponovo zbliže.

Kako otkriva izvor, Luna u ovoj trudnoći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miruje i dosta vodi računa o tome šta jede i kako se ponaša, budući da je pre nekoliko meseci nažalost imala spontani pobačaj.

- Iako lekari govore da posle pobačaja žena ne bi trebalo bar godinu dana da ponovo ostane u drugom stanju, njima se to desilo, i smatraju to darom od Boga. Ovakve trudnoće, baš iz tog razloga, spadaju u rizične, pa je Luni i Marku apsolutni prioritet briga o bebi. Nema više izlazaka, naprezanja, stresa… Sve opasne aktivnosti smanjuju na minimum, a povećavaju mirovanje, uživanje, opuštanje. Luna ne bi dobro podnela da se i ova trudnoća iskomplikuje, pa sluša Marka - priča izvor za "Svet" i dodaje:

- Ona će redovno morati da ide na lekarske kontrole, a verovatno i da uzima određenu terapiju kako bi predupredila eventualne komplikacije koje su dovele do pobačaja prošli put.

- Anabela je sve vreme uz nju i ona najbolje zna Lunine strepnje i strahove, ne samo kao majka, nego i kao žena koja je nosila blizanačku trudnoću i izgubila obe bebe. Anabela i Gagi su to jako teško podneli, ali bog ih je pogledao i posle su dobili ćerku Ninu - ispričao nam je izvor upućen u celu priču.

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.