OVO JE KUĆA ANĐELINOG BIVŠEG DEČKA U BARU – RUŠEVINE i PROPALI zidovi: Rođak ISPRIČAO TAJNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 07:21

OVO JE KUĆA ANĐELINOG BIVŠEG DEČKA U BARU – RUŠEVINE i PROPALI zidovi: Rođak ISPRIČAO TAJNE

Nije imao srećno detinjstvo.

Mensur Ajdarpašić, nekadašnji učesnik rijalitija Zadruga, bio je jedan od favorita za pobedu u ovom rijalitiju.

Mensur dolazi iz Bara, iz Crne Gore, a neretko je spominjao svoju porodicu, majku, brata i prijatelje.

Komšije su otkrile koja je Mensurova kuća, ali u vreme posete njegovom rodnom mestu, nikoga nije bilo u njoj.

Na slikama vidimo da je kuća izgrađena na ruševinama stare kamene kuće. Na njoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fasada u vrlo lošem stanju, a dvorište je neuređeno.

“Ostali su sami on i brat, oduvek su živeli teško... I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata”, rekao je rođak tada, dok je Mensur bio aktuelni učesnik "Zadruge".

Iako je izašao iz rijaliti priče, Mensur je donedavno ponovo pominjan u okviru ovog formata zbog svog poznanstva sa Anđelom Đuričić. Spekulisalo se da su leto nakon pete sezone proveli zajedno na primorju, da bi ona to oštro demantovala tvrdeći da su bili samo prijatelji.

Kada je izašla iz "Zadruge 6", kao jedna od najomraženijih učesnica gotovo u svim sezonama, zbog veze u koju je ušla sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem, a potom i zbog gaženja svih moralnih načela koje je do tada isticala, Anđeli je krenula "para na uši" jer je saznala šta je Ajdarpašić pričao za nju.

Ona je gostovala u emisiji Dalile Dragojević koja je htela da čuje njen komentar na Mensurove priče, a onda je Đuričićeva zapenila.

- Mensur Ajdapašić je neko ko je tebe Anđela uvek hvalio u rijalitiju, uvek je govorio da si ti najmoralnija, najčasnija, da bi tebe ženio i vodio kući u Crnu Goru. Međutim, on je pre izvesnog vremena izjavio da je spavao sa tobom i citiram "da si ti nešto najpoganije što je on video i upoznao u svom životu", te da se kaje za svaku lepu reč koju je za tebe rekao. Da li je istina da ste bili u šemi? - upitala je Dalila, i zatekla Anđelu.

- Sad ovo prvi put čujem zaista... Naravno da nije istina da smo imali aferu, apsolutno demantujem. Mi se jesmo dopisivali, čuli smo se, ali nikada nije bilo ništa. Mensur koji nikada ne priča s kim je bio, eto sad je odlučio da napravi izuzetak. Mensur je neko ko je mene jako razočarao, prvo kad sam čula da je promenio mišljenje o meni zato što sam se ja zaljubila u nekog kao što je Zvezdan. Ovo što je izgovorio je jedna velika sramota, i sad mu se javno obraćam, da je jedno ozbiljno đubre i odron. Pokazao je da je nula od muškarca kada može da izjavi tako nešto za devojku koju ni prstom nije pipnuo - odbrusila je Đuričićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.