OVO JE KRAJ - Njena životna priča potresla je čitavu naciju, a sada je zauvek napustila Elitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 08:33

OVO JE KRAJ - Njena životna priča potresla je čitavu naciju, a sada je zauvek napustila "Elitu"

Njeno učešće u rijalitiju je završeno!

Kao i svake nedelje došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje i najgledaniji rijaliti šou program Elitu. Večerašnji nominovani učesnisi su Vesna Ćuruvija, Nikola Jovanović i Dušan Tomić Šan.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove, aNikola je bez ikakvog razloga odbio da učestvuje u igrici Velikog šefa. A je Šan je pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u igrici, jer je i Vesna odustala.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova "Elitu" je napustila Vesna Ćuruvija.

- 40 odsto glasova ima Nikola Jovanović, 37 posto glasova ima Šan , 23 posto glasova ima Vesna Ćuruvija i ona napušta Elitu - rekao je Darko Tanasijević.

Vesna Ćuruvija je po napuštanju "Elite" stigla u studio kod voditeljke Ane Radulović, ali pre nego što je sa njom porazgovarala, usledio je susret sa ćerkom Marijom Bajić. Vesna je nakon susreta sa ćerkom napisala pismo u kom je imenovala novog vođu, te je potom porazgovarala sa Anom.

- Ne zameram nikome ništa. To jesu specifični uslovi, svi smo različiti, različitog temperamenta. Sad je došlo prilagođavanje, ali i neke druge stvari. Ja jesam zadovoljna, povukla sam se i prepustila da neki drugi budu na sceni - rekla je Vesna.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.