OVO JE KOŠTALO 4.000 EVRA: Maja u zadnjicu stavila 840 kubika, sad je pokazala razgolićenu, i to pravo u kameru

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:39

OVO JE KOŠTALO 4.000 EVRA: Maja u zadnjicu stavila 840 kubika, sad je pokazala razgolićenu, i to pravo u kameru

Kako vama izgleda Marinkovićeva?

Maja Marinković već nekoliko sezona važi za jednu od najatraktivnijih učesnica rijalitija, a starleta nikako ne krije da je na svom licu i telu odradila niz estetskih operacija i intervencija u cilju što boljeg izgleda.

Poslednje što je Maja na sebi uradila jesu silikoni u zadnjici, a na ovu ozbiljnu operaciju otišla je tik pred ulazak u "Elitu".

Maja vrlo vodi računa o tome šta će obući i kako će izgledati pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamerama, a sinoć je tokom presvlačenja za emisiju "Pitanja gledalaca" pravo u kameru pokazala golišavu zadnjicu u koju je stavila 840 kubika silikona, i koju je platila 4 hiljade evra.

Iako se većina takmičarki presvlači u garderoberu, kako kamere ne bi uhvatile njihovo nago telo, Maja nema nikakav problem da se skine pred ostalim ukućanima, ali i pred širokim auditorijumom.

Podsetimo, Maja je nedavno morala da napusti rijaliti kako bi otišla na lekarsku kontrolu upravo zbog operacije zadnjice koju je imala. Ovu informaciju sa svim Majinim fanovima je podelio njen otac Radomir Taki Marinković, a nakon što su se fanovi zabrinuli za njeno zdravlje, Taki je objasnio da je u pitanju rutinska kontrola nakon operacije, te da je sve u redu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.