OVO JE KATASTROFA Sanjina mama OČAJNA zbog ćerkine trudnoće, a za BUDUĆEG ZETA neće ni da čuje: Takvog ga sigurno nećemo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 00:37

"OVO JE KATASTROFA" Sanjina mama OČAJNA zbog ćerkine trudnoće, a za BUDUĆEG ZETA neće ni da čuje: "Takvog ga sigurno nećemo!"

"Doživljavam nervne slomove!

Učesnica "Zadruge" Sanja Stanković već danima je u agoniji jer joj kasni ciklus, zbog čega postoji opravdana sumnja da je u rijalitiju zatrudnela s Filipom Carem.

Iako je test za trudnoću koji je uradila pre neko dana, kako tvrdi, negativan, Sanja je sve napetija i sve ubeđenija da je u blagoslovenom stanju - ciklus još uvek nije dobila, često oseća mučnine, izražena joj je potreba za slatkišima, a kako kaže, bila je plodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danima kada je sa Filipom imala nezaštićeni seksualni odnos u "Zadruzi".

- Ako je tako kako sam računala, onda je to sedma nedelja, skoro dva meseca. Mi smo imali se*s u mojim plodnim danima - plakala je Sanja sinoć u emisiji "Pretres nedelje", dok je unezvereni Filip ipak poručio svima da će stati uz Sanju i svaku njenu odluku, ukoliko se bude ispostavilo da nosi njegovo dete.

Sanjina majka Branka van sebe je zbog svega kroz šta ovih dana prolazi njena ćerka. I sama priznaje da je u agoniji i da se nada da će se što pre utvrditi da Sanja ipak nije trudna.

- To je katastrofa. Manipulacija divnih zadrugara, to mi je najveća katastrofa, a i taj potencijalni zet, nećemo ga sigurno za zeta takvog. Da ne bih doživljavala i dalje nervne slomove, nadam se da će uskoro uraditi ponovo test, da utvrdi da li je trudna ili ne - kaže Sanjina majka, a neće ni da čuje za to da bi trudnoća ipak mogla biti potvrđena:

- Pa nije, ne, neće toga biti sigurno. Dok se ne budem uverila u suprotno, ne želim da verujem u to - kaže Branka i dodaje:

- Ona zna najbolje šta je bilo između njih, to je zatvoreni prostor, ali nadam se da će se uskoro utvrditi da li je trudna ili ne, da znamo - ili da okončamo ovu agoniju ili da planiramo budućnost.

Objavu dijeli Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Ko je vaš favorit u "Zadruzi 4"?

Choices Kristijan Golubović

Miljana Kulić

Anja Todorović

Jovan Cvijetić Cvele

Kenan Tahirović

Rialda Karahasanović

Stefan Karić

Jovana Ljubisavljević

Milan Janković Čorba

Maja Marinković

Marko Janjušević Janjuš

Filip Car

Sandra Rešić

Nenad Aleksić Ša

Marko Đedović

Aleksandra Nikolić

Jovana Tomić Matora

Fran Pujas

Paula Hublin

Nenad Lazić Neca

Sanja Stanković

Ana Bulatović

Milica Kemez

Bora Santana

Dragana Spasojević

Mišel Gvozdenović

Kristina Spalević

Teodora Bilanović

Lepi Mića

Ermina Pašović

Nadica Zeljković

Mina Vrbaški

Nataša Radan

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

CRKVENO VENČANJE LUNE I MARKA! Pogledajte njenu VENČANICU - detalji od PERJA i ČIPKE! A Marko... ODUŠEVILI

CRKVENO VENČANJE LUNE I MARKA! Pogledajte njenu VENČANICU - detalji od PERJA i ČIPKE! A Marko... ODUŠEVILI

Sanja Stanković Filip Car Branka Stanković rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.