OVO JE JEDINA SVETLA TAČKA KOD ANĐELE ĐURIČIĆ - Dejan Dragojević otkrio: Mogla je da bude još gora...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 02:34

OVO JE JEDINA SVETLA TAČKA KOD ANĐELE ĐURIČIĆ - Dejan Dragojević otkrio: "Mogla je da bude još gora..."

"Svesna je da je dotakla dno!"

Bivši rijaliti učesnik, Dejan Dragojević u studiju sa voditeljkom Dušicom Jakovljević komentarisao je ponašanje Anđele Đuričić.

- Anđela je svesna da je dotakla dno, pristaje joj Zvezdan - počeo je on, pa nastavio:

Bitno je da Anđela nije išla kod drugog muškarca, nije otišla dalje da se skrnavi, a mogla je da ode kod bilo koga i ne bi je niko odbio. Ostala je dosledna, a koliko njih se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prešeltalo. Ona je patila, pa se posle pomisli. Mogla je da bude mnogo gora jer zna kako se prestavila u petici, a kako u šestici. Mislim da je nju tad svaka kuća želela - rekao je i dodao:

- Ona sad pokušava da ga privuče i ne da se toliko da se približi jer hoće opet da ode, ide po kući kao kobac, ko god da ga pogleda - govorio je Dejan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.