OVO JE HIT: Nakon gostovanja u Amidži šou, Slađa Poršelina održala čas o zavisti - pljušte komentari

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 14:49

OVO JE HIT: Nakon gostovanja u "Amidži šou", Slađa Poršelina "održala čas" o zavisti - pljušte komentari

Slađa je nakon emisije osetila zavist na svojoj koži, te joj je to bila inspiracija za današnju priču.

Učesnica "Elite" Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, sedela je u dnevnom boravku sa cimerom Anđelom Rankovićem.

Ona mu je ovom prilikom priznala da je osetila zavist na svojoj koži nakon gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića.

- Niko ne može da me ugrozi ovde. Ovde ako imam bolju pidžamu od nekih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće da pričaju sa mnom. Moj otac mi je skretao pažnju na te stvari. Zavist je najgora stvar. Sve kreće od kuće - istakla je Slađa.

- Jedino na koja sam ja ljubomoran su vrhunski fudbaleri. Ostalo mi je smešno - kazao je Anđelo.

- Ja nisam zla osoba. Ne gušim se u zlobi i zavisti - rekla je Slađa, a ispod videa su odmah počeli da se nižu komentari.

"Blago njoj i njenoj glavi", "Je l' ova stvarno misli da je bitna?", "Ma zvezda", "Ovo je hit", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Slađa je sinoć u emisiji "Amidži šou" posebnu pažnju privukla svojim odgovorom na pitanje u rubrici "Šta bi radije", a o čemu je reč, saznajte OVDE.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.