OVO JE DOTUKLO - Anđela Đuričić ne može da poveruje šta joj se dešava, zbog OVOGA odlučila da promeni život iz korena

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 09:48

OVO JE DOTUKLO - Anđela Đuričić ne može da poveruje šta joj se dešava, zbog OVOGA odlučila da promeni život iz korena

Svojom objavom pokazala je da joj trenutno ne cvetaju ruže u privatnom životu.

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić, je po izlasku iz rijalitija "Zadruga" otpočela svoju voditeljsku karijeru na Hajp televiziji gde joj je pružena šansa da pokaže svoje sposobnosti iako nije iz te branše. Ona je već nekoliko meseci unazad vodila autorsku emisiju, a mišljenja su bila podeljena o tome koliko je ona kvalifikovana za taj posao.

Ona se sada posvetila Tiktoku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde drži lajvove i na taj način zarađuje s obzirom da više nije deo medijskog sveta.

Ona je na svom Instagramu objavila stori koji je zaintrigirao njene pratioce.

- Svaki put kad dobijem neki čudan osećaj u vezi neke osobe, na kraju budem u pravu - glasila je objava Anđele.

- Priča mog života - nadovezala se ona.

Podsetimo, kada je došlo do otkaza na Hajpu, Anđela se javno obratila putem storija.

Ćao, ljudi. Znate da nisam aktivna već neko vreme na Instagramu, pa mi redovno šaljete poruke šta se dešava sa mnom. Da li radim i dalje na Hajp televiziji. Ovim putem želim da vas obavestim da je moja saradnja sa Hajp produkcijom završena iz meni poznatih razloga. Volim vas i ljubim, ne brinite za mene. Pošto verujem da će odmah krenuti teorije zavere, zašto, kako i da li idem na neku drugu televiziju, odmah da prekratimo to - neću imati veze sa apsolutno nijednom televizijom. Nada se da ste me razumeli, poljubac - napisala je Anđela.

Da li će se Đuričićeva u nekom trenutku vratiti vociteljstvu, ostaje da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Instagra/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.