OVO JE DEJANOVA OSVETA! Dalila duboko POVREĐENA, ne može da se POMIRI: Niko ne zna kako se OSEĆAM

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 03:27

OVO JE DEJANOVA OSVETA! Dalila duboko POVREĐENA, ne može da se POMIRI: Niko ne zna kako se OSEĆAM

Janjuš posvedočio!

Tokom pauze za reklame, Dalila Dragojević je u dvorištu porazgovarala sa Janjušem i rekla mu da nije bio u pravu kad je izlagao o osećanjima Dejana Dragojevića, a i tome da nije trebalo da ona traži razgovor sa Dejanom.

- Nisi u pravu, jer si ti tražio razgovor sa svojom ženom posle toga - rekla je Dalila.

- Ali ja je nisam pljuvao. Šta je on tebi radio? - pitao je Janjuš.

- Ja vidim. Ovo je njegova osveta meni, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće preko mojih leđa. Kako bi se ti ponašao da ti je Ena tu, a da si to uradio, da ti je tu osoba koju si ti povredio i osoba koja je tebe povredila? Niko ne zna kako se osećam. On bi se sutra pomirio, samo da nismo ovde. Prebacuje da ga mrzim, da ga nisam volela. Što sam bila sa njim 5 godina? Kupovao avione, kamione? Zaštita? Par puta me zaštitio u rijalitiju rečima. Gluposti, od čega me je štitio - dodala je Dragojevićka.

Pogledajte sve u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.