OVO JE DATUM KADA ĆE SVE NESTATI - Edo doneo konačnu odluku! Lagao si me kad si ušao Dragana BESNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 01:14

OVO JE DATUM KADA ĆE SVE NESTATI - Edo doneo konačnu odluku! "Lagao si me kad si ušao" Dragana BESNA

Ponovo u svađi...

Dragana Mitar i Edis Fetić ponovo su se žestoko posvađali. Zadrugarka je ušla u pab, gde je sedeo Fetić i napala ga da ju je slagao mnoge stvari, iako je on zahtevao da iznese sve njegove reči, za koje je tvrdila da su neistine, što ona, kao i obično, nije uradila.

- Ti kada si ušao ovde nisi mi rekao sve, za dve stvari si me slagao! To su stvari iz spoljnog sveta, kada si ušao, ti si mene slagao!

- 'Ajde reci, koje su to stvari? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ti sve loše što si mogla da izneseš ti si iznela, sve što si mogla, bilo šta loše što sam uradio, što nije bilo potrebe da se iznosi. Zbog toga ti kažem da si iznela, nijedna stvar koja se desila o tebi, ili tvom mužu iz prethodne Zadruge, ja nisam rekao - uzvratio je Edo.

- Neću da pričam, sve si ti pričao, sve si ti govorio. Ja nikada nisam iznosila informacije o tebi! Ja bih opet zbog tebe imala sr*nja, ali hvala Bogu ima ljudi koji bi bili uz mene, ja nisam toliki odron, kakvim ti hoćeš da me predstaviš! Ti si zab'o nož u leđa! - odbrusila je Dragana.

- Posle Zadrugovizije nemoj da mi se obraćaš, ni da mi tražiš čašu, jesmo li se dogovorili? - upitao je Fetić, na šta je zadrugarka pristala.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.