OVO JE BOLESNO Konačno raskrinkana rijaliti igra Anđele Đuričić - u Zadruzi sve vreme oponašala nju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 18:40

"OVO JE BOLESNO" Konačno raskrinkana rijaliti igra Anđele Đuričić - u "Zadruzi" sve vreme oponašala nju!

Snimak ugledao svetlost dana!

Diskvalifikovana rijaliti učesnica, Anđela Đuričić uspela je da u "Zadruzi 6", kako mnogi ističu, pokaže svoje pravo lice, agresvino, nasilno i u najmanju ruku bezobrazno ponašanje, o čemu svedoče i snimci iz rijalitija.

Međutim, sada su fanovi odlučili da totalno unište Anđelu, te su, u samo nekoliko kadrova, prikazali da je ona htela samo da bude kopija Dalile Dragojević.

Na jednom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojavio se snimak u kom Anđela govori o Dalili i njenim postupcima iz prošle sezone, a potom su se nizali kadrovi kako je kopirala iste rečenice i ista histerična ponašanja, a ispod ovog videa su se nizali komentari.

"Dalila idol Anđeli i Aleksandri! Ovo je bolesno koliko žele da budu ona", "Iste scene", "Možda joj je idol i Tara Simov", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, tokom "Zadruge 5" Anđela je otvoreno pružala Dalili podršku dok je varala tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića.

U nastavku pogledajte kako izgleda snimak u kom je Anđela raskrinkana:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.