OVO JE BIVŠA ŽENA ACE BULIĆA - Nema veze sa javnom scenom! Ona je uspela sa smiri biznismena, sa njom ima dvoje dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 12:57

OVO JE BIVŠA ŽENA ACE BULIĆA - Nema veze sa javnom scenom! Ona je uspela sa "smiri" biznismena, sa njom ima dvoje dece

Atraktivna plavuša!

Dragan Aca Bulić u žižu interesovanja javnosti dospeo je zbog rijaliti učesnice Ane Ćurčić, koja je ušla u šestu sezonu "Zadruge" zbog svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, međutim, njegova biografija je još devedesetih bila poznata javnosti.

Bulić, inače sin poznatog člana kriminalnog miljea Jusufa Bulića Juse, koji je u tom svetu bio još od sedamdesetih godina, godinama je privlačio pažnju medija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog svog emotivnog života i velikog broja dama sa estrada sa kojima je bio u vezi nakon kraha ljubavi sa Anom.

Naime, nakon manekenki Svetlane Dimitrić i Agnete Azirović i pevačica Katarine Kaje Ostojić, Maje Nikolić i Dijane Janković, Aca se oženio i dobio dvoje dece, sina i ćerku, i to sa ženom potpuno van javne scene.

Bulić je inače nedavno postao i deda, kada je njegov sin Aleksandar dobio sina, a po svemu sudeći, više nije u braku sa odvažnom plavušom koja je uspela da, bar na neko vreme, ukroti biznismenovo srce.

Podsetimo, Ana Ćurčić je u emisiji "Narod pita" istakla da ona nije kriva za raskol Bulićevog odnosa sa izabranicom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.