OVO JE BIVŠA SUPRUGA Baneta Mojićevića: Da sam znao da će biti ovako, RANIJE BIH SE RAZVEO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 07:12

OVO JE BIVŠA SUPRUGA Baneta Mojićevića: "Da sam znao da će biti ovako, RANIJE BIH SE RAZVEO!"

Pevač se ne kaje zbog razvoda.

Pobednik prve sezone "Zvezda Granda", Bane Mojićević bio je u braku sedam godina sa suprugom Milicom, nakon čega su doneli odluku da se razvedu.

Oni su u braku dobili sina Radoša i ćerku Mašu, a jednom prilikom je pevač priznao da je nakon rastanka procvetao.

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji - rekao je Bane za "Alo" i dodao:

- Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo.

Inače, Bane Mojićević takmičio se u prvoj sezoni "Zvezda Granda" 2004. godine. Tada je odneo pobedu. Finalisti su te godine bili Darko Filipović, Bane Mojsilović, Nemanja Nikolić, Tanja Savić, Stevan Anđelković i Slavica Ćukteraš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.