OVO JE BIO TAJNI DOGOVOR ANĐELE I ZVEZDANA! Zadrugar konačno progovorio o RASKIDU - Komunicirali i nakon toga

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 10:26

OVO JE BIO TAJNI DOGOVOR ANĐELE I ZVEZDANA! Zadrugar konačno progovorio o RASKIDU - Komunicirali i nakon toga

Njih dvoje nisu zajedno više od mesec dana!

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas, ekskluzivno smo ugostili, Zvezdana Slavnića. To je ujedno prvo i jedino samostalno gostovanje Zvezdana u nekoj emisiji.

Slavnić je u iskrenom razgovoru sa našim voditeljkama progovorio o svim aktuelnostima u njegovom životu, ali je i razotkrio mnogobrojne laži koje su se pričale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nisu uspeli da održe vezu posle diskvalifikacije iz "Zadruge 6". Ona je upoznala njegovu porodicu, ali familija Đuričićeve ipak nije bila za njihovu ljubav, te do upoznavanja nije ni došlo, a Slavnić otkriva da i dalje gaji osećanja prema bivšoj.

Kako je otkrio, oni nisu zajedno više od mesec dana, a već izvestan period pre raskida među njima nije sve bilo u najboljem redu, iako se tako mnogima činilo.

- Ja nisam u vezi sa Anđelom Đuričić. Ne krijemo ništa. Nismo zajedno već sigurno mesec dana, nešto smo samo kratko bili u komunikaciji u međuvremenu... Nije bio raskid preko noći, to samo tako deluje - rekao je Zvezdan Slavnić.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.