OVO IH JE DOKRAJČILO! Priča koju je David izneo RASPLAKALA NACIJU - Ana GRCA u suzama, njihov odnos ga UBIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 03:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO IH JE DOKRAJČILO! Priča koju je David izneo RASPLAKALA NACIJU - Ana GRCA u suzama, njihov odnos ga UBIJA

Tiče se porodice!

U toku pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem, voditelj je isprovocirao Davida Dragojevića, oko koga se trenutno vodi najveća drama u kući.

Naime, nakon što je ostavio verenicu Aleksandru Subotić i ušao u novu vezu sa starletom Anom Korać, David je saznao da ga majka Biljana nimalo ne podržava u tome i da ne želi nikada da upozna i vidi novu "snajku".

To ga je, logično, povredilo, a u večerašnjem razgovoru Milan ga je pitao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta je sa njegovim bratom i da li misli da ga on podržava.

David je iste sekunde počeo da jeca, a onda izneo sve o njegovom odnosu sa bratom. Priznao je da se godinu i po dana nisu čuli i da ga je nekolicinu puta zvao i slao mu poruke, ali nikada nije dobijao odgovor.

Takođe, Dragojević je rekao da on svog brata podržava u svemu i da se nada da će tako i on biti uz njega u ovom teškom trenutku.

Ovo sve je rasplakala i Anu Korać, te su se njih dvoje zagrlili i gorko isplakali, a sve detalje poslušajte u videu ispod.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.