OVO ĆE PROMENITI TOK RIJALITIJA! Zvezdan i Ana u tajnosti sklopili dogovor - izigrali naciju?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023, 19:25

OVO ĆE PROMENITI TOK RIJALITIJA! Zvezdan i Ana u tajnosti sklopili dogovor - izigrali naciju?!

Sastali se u garderoberu i nikad lakše pronašli zajednički jezik!

Ana Ćurčić je danas poželela da obavi ozbiljan razgovor sa Zvezdanom Slavnićem o njihovom odnosu. Zorica Marković je posavetovala da to nije pametna ideja, ali ona je nije poslušala. Ana je prišla Zvezdanu u garderoberu i uspeli su da postignu dogovor.

- Je l' imaš minut? - pitala je Ana.

- Došlo ti je - rekao je Zvezdan.

- Kad budeš bio skroz okej, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko možeš, da sednemo samo ti i ja i da pričamo svaki dan po sat vremena, pola sata. Samo ti i ja. Pričaćemo šta mene boli o prevari i eto - rekla je Ana.

- Naravno - složio se Zvezdan.

Ispod videa su krenuli da se nižu komentari na račun ovog dogovora. Fanovi "Zadruge" su komentarisali da su Zvezdan i Ana prevarili naciju i da je od početka sve bio njihov dogovor zarad rijalitija. Međutim, drugi dele mišljenje da je nemoguće da su glumili svađe i emotivne slomove. 

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.