OVO ĆE BITI NAJUSPEŠNIJI ŠAKOV DUET! Polumenta snimio novu pesmu, IZNENADIĆETE SE sa kim je ukrstio glas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 09:04

OVO ĆE BITI NAJUSPEŠNIJI ŠAKOV DUET! Polumenta snimio novu pesmu, IZNENADIĆETE SE sa kim je ukrstio glas!

Iznenadio publiku!

Šako Polumenta u poslednjih par godina živi povučenije nego inače, a većinu slobodnog vremena, umesto u Beogradu kao nekad, sad provodi u Crnoj Gori.

Pevač se potpuno promenio od kada je postao deda, a razlog što je uglavnom u Crnoj Gori je njegova unuka Melani.

Popularni pevač najviše vremena provodi upravo sa njom, što je lako zaključiti i po njegovom Instagram profilu, gde skoro svakodnevno postavlja fotografije ili video zapise >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa unukom.

Iako je imao nekoliko uspešnih dueta do sada, Šako je objavio novi, koji je sigurno najbolji njegov duet, a snimio ga je upravo sa Melani.

On je na svom Instagram profilu objavio video u kom, zajedno sa unukom, poziva ljude da ostanu u kući i da se sačuvaju od korona virusa, nakon čega su pevačeve pratioce počastili jednom pesmicom.

Na OVOM linku možete pogledati video.

Kako je novčanica od jednog dolara RASPLAKALA udovca (86): Čim sam je video znao sam - POSTOJI SUDBINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.