OVIH SE PLAŠI I ČAK NORIS! Bivša voditeljka Parova udarila na Rušku i Macuru, pa pokušala da se OPERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 11:21

"OVIH SE PLAŠI I ČAK NORIS!" Bivša voditeljka "Parova" udarila na Rušku i Macuru, pa pokušala da se OPERE

Ovo Jeleni Maćić, zaista, nije trebalo.

Šminkerka i bivša voditeljka rijalitija "Parovi", Jelena Maćić podelila je na društvenoj mreži Instagram izjavu doktorke Nade Macure i voditeljke Ruške Jakić, koja je iskorišćena kako bi se ove dve dame "izvrgnule ruglu".

Ovaj postupak Maćićeve naišao je na oštre osude korisnika ove društvene mreže.

Svojevremeno, Ruška i Nada govorile su za jedan domaći magazin, te istakle: "Muškarci se plaše nas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moćnih žena!"

U objavi koju je bivša voditeljka "Parova" iskoristila zaokružen je komentar ispod teksta: "Ovih se plaši i Čak Noris."

A post shared by Jelena Macic (@zivot_po_jeleni)

Mnogi su se nasmejali ovoj "neslanoj šali", ali bilo je i onih koji su osudili napad na dve ugledne dame sa naše javne scene:

- Ruška je dama pre svega, ne vidim zasto ismevate žene na osnovu izgleda, kontam da ovi što ismevaju nečiji izgled nisu zadovoljni svojim - istakla je jedna koricnica, a Maćićeva je pokušala da se opravda:

- Nije to poenta. Ovo su biseri sa neta.

Međutim, mnogi korisnici su počeli sa vređanjem bivše voditeljke "Parova".

- Ja se plašim žena poput Jelene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.