OVE DETALJE IZ PROŠLOSTI VODITELJKE JE MALO KO ZNAO: Evo kada se prvi put Jovana Jeremić pojavila na TV-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2020, 23:39

OVE DETALJE IZ PROŠLOSTI VODITELJKE JE MALO KO ZNAO: Evo kada se prvi put Jovana Jeremić pojavila na TV-u

Davne 2003. godine je učestvovala u takmičenju na TV Pinku!

Voditeljka Jovana Jeremić je, kako je i sama izjavila, prešla dalek put da bi danas bila tu gde jeste.

Ipak, na tom putu je nailazila na mnoge lepe stvari, ali i prepreke koje su je formirale u ličnost kakva je danas, a sada je otkrila i kada se prvi put pojavila na TV ekranima.

- Malo ljudi zna da je moje prvo javno pojavljivanje bilo u emisiji "Pop rok kids" davne 2003. godine na TV Pinku, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam osvojila drugo mesto u pevanju izgubivši od pobednice takmičenja celog. Ona je tad pevala hit singl Kristine Agilere "Solgier", a ja sam pevala španski hit "Asereje" od "Las ketchaps song" - otkrila je Jovana.

- Tu emisiju su vodile Mirka Vasiljević i Iva što se udala za fudbalera, što je nekada radila na Prvoj. To je bila najbolja dečija emisija tad - rekla je voditeljka.

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.