OVDE SE KRIJU KOMPROMITUJUĆI DOKAZI PROTIV MILENE KAČAVENDE: Ćurčićeva pokazala čime raspolaže, rešila da više ne ćuti

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 07:40

OVDE SE KRIJU KOMPROMITUJUĆI DOKAZI PROTIV MILENE KAČAVENDE: Ćurčićeva pokazala čime raspolaže, rešila da više ne ćuti

Raskrinkaće bivšu drugaricu!

Druoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić nedavno je javno pokazala tablet sa dokazima u Instagram lajvu.

Ovaj potez je izazvao veliku pažnju njenih pratilaca, ali i strah da će napokon izneti sve dokaze o aferama koje se pominju u rijalitiju ,,Elita 7" kada je u pitanju njena nekadašnja kuma Milena Kačavenda.

Dokazi na tabletu su bili jasno vidljivi svima. Ovo je izazvalo brojne reakcije u javnosti. Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije dala dodatne komentare o dokazima. Mnogi su pohvalili Anu za hrabrost. Međutim, tokom njenog prenosa na Instagramu, iznela je tvrdnje i gde se nalazio tablet dok je ona bila u rijalitiju:

- Ovaj tablet je bio kod Hristine, moja ćerka Iva joj je poslala, ali to je prazan tablet, ja znam da ide priča da je ona kao pokupila neke dokaze sa tableta, ali to nije istina. To je prazan tablet, koji sam ja njoj dala da se ona služi oko svega šta treba za rijaliti, dok sam ja unutra - ispričala je Ana.

Potom je Ana ustala i otišla do susedne sobe, te svojim pratiocima pokazala i kako izgleda čuvena sprava u kojoj se navodno kriju svi dokazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.