OVAKVA STRAST NE MOŽE DA SE ODGLUMI Slavni par u braku je od 1999. godine, ali između njih dvoje sve i dalje PUCA OD EMOCIJA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

OVAKVA STRAST NE MOŽE DA SE ODGLUMI Slavni par u braku je od 1999. godine, ali između njih dvoje sve i dalje PUCA OD EMOCIJA (FOTO)

Mnogi im zavide.

U braku su od 1999. godine. Nije malo! Ali kada su prava ljubav i strast u pitanju, šta su godine bračnog staža?

"Svaki poljubac ispisuje jednu posebnu priču koja emituje beskrajnu ljubav. Vaša je posebna i ona je primer svima nama", glasi jedan komentar na fotografiju glumice Milice Milše Isakovića i književnika Žarka Jokanovića, na njenom Instagram profilu.

Ljubav se piše poljupcima❤💋 #loveandkisses

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Milica Milša (@milicamilsaisakovic) on Sep 27, 2020 at 9:42am PDT

Poljupci su jaki, a i zagrljaj "puca" od emocija. A kada je nešto pravo, to se jasno vidi pa i izaziva ovakve komentare: " Zaboravih da pitam, da li je ta vaša ljubav prelazna?! Ako jeste,da dođem da vas dotaknem da pređe i na mene, Bog da me vidi".

E, sad malo ovako! 💙 @zarjok @hotel_borkovac

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic) on Sep 1, 2020 at 10:36am PDT

Milica i Žarko oduševili su i glumice i koleginice iz serije "Igre Sudbine" Olju Lević (Mila) i Sandru Bugarski (Pančeta) koje igraju u hit televizisjkoj priči koja se emituje na TV Prva.

Sreća, sreća, radost!❤💙Zabeležio @milan_bosiljcic82 💚

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic) on Sep 14, 2020 at 7:44am PDT

U seriji Milica tumači glavnu ulogu  glavnu ulogu Ade Kanački, dok je njen Žare zadužen i za scenario. Gledaoci mogu da se uvere da su poznati supružnici i odličan profesionalni tandem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.