OVAKO je prošao prvi susret Janjuša i Aneli posle MIHAJLOVE SMRTI: Ahmićeva otkrila da joj ENA ne da mira

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 10:57

OVAKO je prošao prvi susret Janjuša i Aneli posle MIHAJLOVE SMRTI: Ahmićeva otkrila da joj ENA ne da mira

Takmičarka ispričala sve o svojim strahovima.

Tragičan događaj u košarkaševoj porodici odvojio je Marka od Aneli. Nakon saznanja o samoubistvu brata, Janjuš je izveden van kapija "Elite", kako bi bio uz svoju porodicu u najtežim momentima.

Međutim, Aneli se srela sa njim i otkrila svaki detalj tog susreta.

Juče, tokom radio-emisije "Amnezija", Aneli Ahmić je otkrila da joj se Janjuš javio u snu, odnosno da ga je videla u Eliti, a u sinoćnjoj emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Pitanja gledalaca", takmičarka je otkrila šta joj ne da mira.

- Sinoć sam sanjala Janjuša, jako mi nedostaje, pusto je bez njega. Iako nismo bili u dobrim odnosima kad je otišao, nedostaje mi da ga vidim ispod trema u onoj jakni. Da uđe na vrata i samo prođe pored mene - rekla je Aneli u "Amneziji", pa objasnila:

- Ne mogu se tačno setiti, ali da je došao. Jednostavno sam pogubljena, počela sam i da kockam, đuskam na silu. Sinoć smo spiskale sve pare. Ne đuska mi se, nije mi do toga jer mi fali, ali bar eto nešto da radim. Svaki dan ponavljam da imam osećaj da će doći. Ne mogu da zamislim uopšte gde se nalazi. Žao mi je što nije pogledao klipove koje smo čekali, pozdravili su ga, mama mu je Sobranje poslala. Nadam se da će se vratiti stari Janjuš, da će sve biti kako smo započeli - rekla je Aneli.

Naime, Ahmićeva je priznala da se plaši da je Janjuš sa bivšom suprugom, Enom Janjušević, te da je odlučio da raskine sa njom:

- Svako veče gleda njegovu sliku i pita da li će se, i kada će se vratiti - rekao je Aleksa Erski.

- Ja ne znam gde je sada Janjuš i pomišljala sam na svašta. Možda sam pomislila da ću se izblamirati, možda je sa ženom, pa da ne stanem na neku muku. Još uvek sam oprezna, Ne znam gde je. Možda je otišao na razgovor sa bivšom suprugom. Ne znam da li me gleda, ali ako je tu negde u zdravstvenom problemu onda me gleda - rekla je Aneli tokom "Pitanja gledalaca".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.