Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 21:04

OVAKO je izgledao PRVI SUSRET Miljane i Bebice nakon prolivenih suza: Na njeno pitanje o POMIRENJU rekao sledeće

Učesnici rijalitija su noćas tokom nominacija iznosili svoje mišljenje o Lazaru Čoliću Zoli i Miljani Kulić, što je uradio i Nenad Macanović Bebica. Nakon izlaganja, on je zaplakao, a ni Miljana nije ostala imuna na to.

Kako su učesnicima "Elite" stigle stvari, Miljana Kulić došla je da proveri da li je i njoj nešto stiglo, a tu se našao i Nenad Macanović Bebica.

Ona mu je prišla i tom prilikom ga zamolila da je poljubi u obraz, što je on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dozvolio, ali joj je i poručio da ne gaji nadu za pomirenjem.

- Ono što sam ti rekao je iz dobre namere, nemoj da misliš da je neka nada za pomirenjem - rekao je Bebica.

- Je l' možemo napolju da se pomirimo - pitala je Miljana.

- Ne, nikada, možemo samo prijatelji da budemo - odgovorio je.

Podsetimo, Nenad Macanović Bebica je noćas tokom svog izlaganja o Miljani zaplakao, a potom je i ona pustila suzu kada je on priznao da je voli kao osobu.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pustio MUŠKU SUZU, najtežu: Bebica se zbog Miljane potpuno slomio uživo, OVO nije mogao da podnese

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 04:13

Nenad Macanović ni nakon pomirenja sa Teodorom ne prestaje da misli na Miljanu. Darko Tanasijević spremio je direktna pitanja koja su dovela do suza Bebicu...Nenad Macanović Bebica bio je u Šiša baru, kako bi voditelju Darku Tanasijeviću otvorio dušu o svemu što se tokom danima za nama desilo...- Bebice,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.