OVAKO izgleda imućni Alen na kog je pala Aneli Ahmić: Zbog ovoga je biznismen šarmirao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 09:36

OVAKO izgleda imućni Alen na kog je pala Aneli Ahmić: Zbog ovoga je biznismen šarmirao (VIDEO)

Klupoko Anelinog nevernog života počelo je da se odmotava.

Aneli više nije mogla da izdrži, i u toku prošle večeri otkrila je sve detalje u vezi izvesnog Alena, za kog je pitala sestru kada je bila u Beloj kući tokom praznika.

Aneli je priznala da je gajila simpatije prema Alenu iako je on zauzet. Janjuš se iznervirao nakon njene ispovesti, pa joj je poručio da ne mogu da nastave njihovu ljubavnu priču jer ga laže.

- Ne mogu imam blokadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa ne mogu da pričam. Kao i za Asmina tako i sad sve neke blokade u glavi. Alen je čovek sa kojima sam imala simpatije, on nije imao prema meni, on je zauzet čovek, ima i svoju firmu. Partner je mom bratu i podjednako su imućni, radni su momci, fin je dečko - rekla je Aneli.

Nakon emisije, Aneli se povuka u sobu i pričala sa Markom.

- Ja sam vazda govorila da bih volela takvog čoveka pored sebe. Videla sam njegove kvalitete - rekla je Aneli. 

- A kako izgleda? - pitao je Marko. 

- Fino, kulturno. Ne kao kriminalac. To sam govorila i pre Asmina. Jer je stvarno dobrica. Neće da se svađa - odgovorila je Ahmićeva.

- To ti je top, ko bi te trpeo - odgovorio je Đedović.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.