OVAKO SU PROCURELE PREPISKE IZ ČUVENOG TABLETA: Ana Ćurčić nije mogla ni da sanja da je ovako nešto moglo da se desi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 08:40

OVAKO SU PROCURELE PREPISKE IZ ČUVENOG TABLETA: Ana Ćurčić nije mogla ni da sanja da je ovako nešto moglo da se desi

Zvuči neverovatno!

Afera "tablet" se polako raskrinkava. Naime, počele su da cure informacije o Ani Ćurčić, njene privatne prepiske i razgovori, a sve objavljuje njena nekadašnja fan grupa "Lavice", koja sada nosi ime "Izigrane lavice".

Svi su se pitali kako je došlo do toga da informacije procure, a na društvenoj mreži Instagram pojavile su se nove infomacije.

Naime, kako tvrde na jednom profilu Aca Bulić je kupio novi tablet, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Anina ćerka Iva Kovačević je stari predala adminki, da bi ga nosila na more. Umesto da sve obriše, ona je ostavila poruke, koje su počele da cure

Na jednoj od poruka vidi se da Anina ćerka komentariše dešavanja u "Zadruzi 6" i da pljuje Anđelu Đuričić i ZvezdanaSlavnića, kao i da je zadovoljna činjenicom što su omraženi u narodu.

- Sada vi da svale kako je adminka ukrala, ali je adminka izgleda na vreme provalila s kim ima posla, pa sve fino slikala - stoji u objavi jedne stranice.

Podsetimo, ovih dana na društvenim mrežama redovno izlaze informacije o Ani, kao i njene privatne prepiske, a poslednje što je gorepomenuta stranica objavila je privatni razgovor Ane i IvaneŠašić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANA POKUŠAVA DA ZATAŠKA DOKAZE: Isplivale privatne prepiske Ćurčićeve s Niklom Lakićem, umešan i Aca Bulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023

Nekadašnja podrška se digla protiv Ane!..Iako tvrdi da je Zadruga više ne interesuje, Ana Ćurčić sve vreme prati šta se dešava na velelepnom imanju u Šimanovcima, gde inače boravi i njena nekadašnja kuma, Milena Kačavenda...Ana Ćurčič je sada potpuno raskrinkana jer su osvanule nove...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.