OVAKO JE IZGLEDALA ALEKS NIKOLIĆ KAO ANIMIR DAMA: Grli je stariji gospodin, ne liči na sebe! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 19:27

OVAKO JE IZGLEDALA ALEKS NIKOLIĆ KAO ANIMIR DAMA: Grli je stariji gospodin, ne liči na sebe! (FOTO)

Procurila fotografija iz prošlosti!

Rijaliti učesnica, Aleksandra Nikolić ponela je titulu pobednice "Zadruge 6", a njena priča o Bujanovcu izaziva pažnju kad god da se pokrene.

Sada se na mrežama pojavila fotografija gde je Aleks na slici sa dva starija muškarca.

Zadrugari su joj uglavnom tokom svađa prebacuju njeno priznanje da je bila animir dama u Bujanovcu, a sada su počele internetom da kruže fotografije starlete iz ranijih godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Na jednoj Instagram stranici pojavila se fotografija Aleksandre iz prošlosti, koja se nalazila u društvu dva starija čoveka i tada je izgledala potpuno drugačije, a komentari su se samo nizali jedan za drugim.

Ovako je Aleksandra Nikolić izgledala kao animir dama pic.twitter.com/IJSokEe3qR

— Malagaravaa (@vaskekopirinac) March 31, 2023

- "Druželjubiva mala Aleks", "Šta ima veze, bez starca nema udarca" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame, kako bi mogla majci da kupi lekove i da život, budući da je tada njen život bio dosta kritičan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.