OVAJ SNIMAO SPOT U ZADRUZI?! Svetska zvezda napravila OPŠTU POMETNJU - gore mreže! Oglasila se i Velika šefica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 23:22

''OVAJ SNIMAO SPOT U ZADRUZI?!'' Svetska zvezda napravila OPŠTU POMETNJU - gore mreže! Oglasila se i Velika šefica!

Pljušte komentari!

Učesnika iz Velike Britanije Sem Rajder i njegovu pesmu Space Man, publika je pozicionirala na drugo mesto ovogodišnje Evrovizije.

Umetnik je nastavio punom parom da snima pesme, te je za svoj novi singl ''Somebody'' izabrao ni manje ni više scenografiju koja podseća na imanje u Šimanovcima, tačnije rijaliti Zadruga.

Naši tviteraši su brže bolje videli sličnosti i objavili tvit u kome su objasnili sličnosti:

imagine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << asking sam ryder where he filmed his mv for somebody and he tells you šimanovci, serbia pic.twitter.com/TPUrgIgXrn

— sтevan ⚕🧼 (@ImStevan) August 19, 2022

"Ma je l' ovaj snimao spot u Zadruzi?", "Pa ovo je hit, majke mi", "Možda mu je ispran mozak dok je bio u Srbiji", bili su samo neki od komentara.

Povodom ovoga, oglasila se i Milica Mitrović na svom Instagram profilu i ispod fotografije napisala sledeće:

- I Sem Rajder je izabrao Zadrugu - napisala je ona.

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink)

Inače, organizatori Evrovizije doneli su odluku da se ovo takmičenje 2023. godine umesto u Ukrajini, održi u Velikoj Britaniji, zbog svega što se dešava između Rusije i Ukrajine.

DALILINA KUMA ULAZI U "ZADRUGU 6": "Spremna sam i na poligraf samo da dokažem istinu!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.